EBBA & LORENTZ blogi by:

Ninni

Maistiaisia kevätuutuuksista

April 1, 2020

Maistiaisia kevätuutuuksista

Viime viikolla saapui myymälään paljon uutta. Nyt on kaikki saatu höyrytettyä ja esille. Tässä pieni esittely uutuuksista.  Rue de Femmen ihana kukkaprintti valloittaa. Ei ole liian hempeä, musta pohja antaa sopivasti boostia. Tästä printistä saatavilla jo ennestään tuttu paitamalli New Doodle, 100% viskoosia. Tosi tykätty, laskeutuu nätisti ja on linjakas. Valkoisten farkkujen kanssa saa raikastettua ilmeen kesäiseksi.Paidan hinta 79€. Marc O`Polon valkoiset nilkkapituiset farkut 139,95 Korkea vyötärö ja joustava, hyvä malli!

Samasta printistä saapui Sisse mekko, samoin 100% viskoosia. Tämä mekko taipuu niin juhlaan kuin rennompaankin menoon eri tavoin asustamalla. Korkkarit ja näyttävät korut niin saat mekosta tosi juhlavan, Rennompi look taas syntyy kun laitat tennarit jalkaan ja farkkurotsin päälle. Mekko 109€, Marc O`Polon farkkutakki 169,95 ja Ilse Jacobsenin tossut 49€ Tämän päivän mekot on siitä kivoja kun ne on niin monikäyttöisiä. On hölmöä ostaa mekko juhlaan ja sitten se on tasan sen yhden kerran päällä. Kertakäyttömekkojen aikakausi on siis ohi!! Tänä kesänä saattaa aika monet juhlat jäädä väliin mutta tämä mekko ei ole liian hieno ihan muuten vaan pidettäväksi.

Farkkulook on aina muodissa. Materiaaleissa mennään tänä päivänä mukavuus edellä ja tämän ajan farkkuvaatteista ei voi puhuakaan samana päivänä aikaisempien farkkulaatujen kanssa. Rue de Femmen hame on ihanan pehmeä ja joustava. 38% puuvilla,30% tencel, 30% pellava, 2% elastaani. Hinta 109€ PBO:n ihana neuletakki mätsää hyvin farkkuhameen kanssa. 70% merinovilla 30% kashmir, hinta 149€ Marc O`Polon T-paita 39,95 ja Ilse Jacobsenin tossut 59€

Ja tässä ihana farkkuhenkinen mekko. Toimii oikein hyvin auki housujen kanssa paitamekkona ja kesällä napitettuna ihan semmoisenaan. Paitamekot ovat nyt niin in ja kivoja siitä kun ne ovat niin monikäyttöisiä. Materiaali 100% lyocell. Lyocell on muuntokuitu jonka valmistuksessa käytetään mahdollisimman puhdasta selluloosaa. Lyocell-kuitu on viskoosia vahvempaa ja miellyttävän tuntuista päällä. Mekon hinta 119€ Rue de Femme

Tässä vähän maistiaisia teille. Laitan taas lähiaikoina lisää tänne blogiin. Jos kiinnostuit jostain tuotteesta tai jos haluat yksityisen shoppailuhetken, laita ihmeessä viestiä! Kaikki järjestyy, te asiakkaat olette meille pienille yrittäjille äärimmäisen tärkeitä, nyt ja aina!

Kaikki blogit