EBBA & LORENTZ blogi by:

Ninni

Terveisiä Kööpenhaminan muotimessuilta!

February 7, 2019

Terveisiä Kööpenhaminan muotimessuilta!

Kööpenhaminan kansainväliset CIFF- muotimessut on pohjoismaiden tärkein ja kattavin muotitapahtuma. Messut vetää puoleensa muotivaikuttajia ympäri Eurooppaa ja tapahtuma saa muotikansan liikkeelle. Samaan aikaan on käynnissä Kööpenhaminan muotiviikot. Muotitapahtumia on siis koko kaupunki pullollaan ja tämä näkyy vahvasti Kööpenhaminan katukuvassa. Ihan pakko oli taas itsekin päästä haistelemaan uusia tuulia ja Kööpenhamina on muutenkin kiva kaupunki piipahtaa. Tähän aikaan vuodesta sinne saa lentojakin kivaan hintaan. Muuten Kööpenhaminassa on kyllä sairaan kallista!!

Strögetillä oli perjantai-aamulla vielä varsin rauhallista.
Nyhavnin alueella on aivan ihania ruokapaikkoja ja terassit kutsuvia lämpölamppuineen ja viltteineen, vaikkei ihan terassikelit ollutkaan...

Itse messut järjestetään Kööpenhaminan messukeskuksessa Bella Centerissä. Sinne oli näppärää mennä metrolla. Kööpenhaminan metroissa ei ole kuljettajaa ollenkaan, se on täysin automaattinen järjestelmä. Oli vinkeetä istua heti etupenkissä pelkän ikkunan takana kun metro viiletti eteenpäin tunnelissa. HUI!

Näytteilleasettajia on ihan valtavasti ja halleja todella paljon. Olin sopinut muutamia tapaamisia ja osastojen etsimiseen meni jonkin verran aikaa. Tajusin heti että en ehdi puoliakaan tsekata siitä mitä olin ajatellut....

Ensi syksyyn on luvassa väriä, kuten oli jo tänäkin vuonna. Murrettu sinapinkeltainen on ihan hittiväri, ja muutenkin pehmeitä keltaisen sävyjä näkyi paljon. Ruskean ja vaaleanbeigen sävy yhdistettynä vaaleansiniseen oli todella kaunis combo. Ruskea ja sen eri vivahteet ovat selkeästi ottaneet voiton harmaasta. Violettia, turkoosia, petroolin taittuvaa sinivihreää, sammaleenvihreää... Oi, niin ihania värejä!! Ja kiva on ollut huomata, että asiakkaat jo uskaltavat niitä käyttää. Vielä kun oppisi itsekin!! Ruudut jatkavat vahvempana vielä kuin viime syksynä. On isoa ja pientä ruutua kirkkaissa tai hillitymmissä väreissä, kaikki käy! Poolopaita on ensi syksyn tärkeä vaate. Vakosamettia oli todella monen brändin mallistossa niin housuissa, hameissa kuin takeissakin. Ja väriskaala oli näissäkin valtaisa. Eläinkuosit ovat myös ensi syksyn must-juttuja! Takkitrendeistä lähes nilkkapituiset oversize toppikset ja rennot ruudulliset villakankaiset takit näyttivät todella hyviltä ja kaupallisilta. Ai ai, kyllä meille tulee taas ihana muotisyksy!!!

PBO:n tyylikäs messuosasto

Rue de Femmen väriloistoa.

Clairen Ellun kanssa päästiin oikein yhteiskuvaan:)

In Wearin osasto. Ihana syysmallisto heilläkin!!

Pieszakin syksyä...

Rosemunden osasto

NIIN olisin tarvinnut vielä yhden messupäivän lisää, aika meni todella nopeasti. Tämä pitää ensi kerralla muistaa... Vaikka kieltämättä aika väsyttävää tuollainen messuilla kulkeminen on. Onneksi paluulento kotiin ei ollut vielä samana iltana, saatiin vielä nauttia Köpiksen rennosta ilmapiiristä. Käytiin illalla hyvin syömässä ja ihan vaan chillailtiin.

Ihan pakko oli laittaa kuva meidän lähtöaamun brunssista. Näillä eväin kelpasi lähteä kotimatkalle...#cafenordencopenhagen

Aina on mukava lähteä reissuun haistelemaan uusia tuulia, mutta kotiin on ihana palata. Borta bra, hemma bäst -näin se vaan on! Nyt odotellaan innolla ensin kevättä ja ihania kevätvaatteita ennen näitä syksyn ihanuuksia. Melkein joka päivä tupsahtaa jotain uutta kivaa keväistä ja valoa on joka päivä aina pikkuisen enemmän.

Kaikki blogit