EBBA & LORENTZ blogi by:

Ninni

Syksyn 2018 trendit hellii meitä

September 24, 2018

Syksyn 2018 trendit hellii meitä

No nyt on syksyn mallistoissa värejä!! Yleensä on totuttu siihen, että syysvaatteet kun saapuvat myymälöihin, värimaailma muuttuu kesän jälkeen tasaiseksi puuroksi mustan, harmaan ja ruskean eri sävyjä. Tänä vuonna on toisin, syystrendit suosii näyttäviä perusvärejä. Tämän sesongin trendiväri on ehdottomasti punainen, siihen pukeutuessasi huomaat saavasi roppakaupalla itsevarmuutta lisää. Voit pukeutua päästä varpaisiin punaiseen tai vain lisätä sitä hillitymmin muihin väreihin. Punaisen sävyistä myös viininpunainen on tänä vuonna voimakkaasti esillä. Sesongin kuumiin väreihin tänä vuonna lukeutuu myös katseita kääntävä keltainen eri sävyissä. Keltainen yhdistyy todella kauniisti sinisen ja mustan kanssa. Pastellisävyt ovat olleet enemmän esillä kevätsesongin aikaan, mutta tänä vuonna ne jatkavat myös syksyn trendeissä. Näitä kannattaa yhdistellä aikaansaadakseen mielenkiintosia yhdistelmiä. Oranssi, ruskea, beige ja konjakki toimivat myös hyvin ruosteen pehmeissä sävyissä. Vihreän sävyistä myrkynvihreä kuuluu myös tämän syksyn trendiväreihin kokomustaa lookia unohtamatta!! Täytyy kyllä todeta, että tämän syksyn väripaletti ei ole millään muotoa tylsä.

Ruutukuosi on tänä vuonna yksi todella vahva trendi niin klassisissa neutraaleissa kuin rohkeammissa kirkkaissakin väreissä. Eläinkuosit ovat tänä syksynä myös suuressa suosiossa. Eläinkuosien kanssa maltti on valttia, jotta kokonaisuus säilyy tyylikkäänä.

PBO housut 139,00, bleiseri 249,00, paita 63,00  hiukset ja meikki Hiusstudio Silver/Tiina, kuva Minna Kalliomäki

Kukkakuosit yhdistetään yleensä kesään, mutta tänä syksynä ne jatkavat vahvasti myös syksyn mallistoissa. Monenkokoiset ja -väriset pilkut ja pallot ovat erittäin trendikkäitä tällä hetkellä.  

Kukkapaita Liu Jo 120,00 Hiukset ja meikki Hiusstudio Silver/Tiina, Kuva Minna Kalliomäki
Pallomekko Marc O`Polo 184,95 kuva Minna Kalliomäki

Sametti on myös tehnyt paluun. Toimii niin housuissa kuin hameissakin!!

Marc O`Polo sammarit 114,95
Marc O`polo samettihame 114,95

Koruissa näkyy tänä syksynä graafiset linjat. Trenditietoinen laittaa korviinsa isot näyttävät selkeälinjaiset korvakorut.

Muotoiluhuone Tuokion Loiste korvakorut, kierrätyskumia 20,00 kuva Milla Grönman

Syksyn kuumia juttuja ovat myös pliseeratut hameet, norjalaisneuleet, isot logot, poolokaulus, 60-luku, rusetit hiuksissa ja vaatteissa, kerrospukeutuminen, neonvärit, hippityyli..... Lista on ihanan pitkä. Just go for it!

P.S. Kasarihartiat mahtavine olkatoppauksineen ovat myös NIIN in! Oletko valmis?

Kaikki blogit