EBBA & LORENTZ blogi by:

Ninni

Näin se kauppiaan kesäloma toimii...

July 29, 2018

Näin se kauppiaan kesäloma toimii...

Ensi kevään ostoja tehdään jo kovaa vauhtia, ja nyt heinäkuun helteissä oli vuorossa Marc O`Polon ostot. Kesäaika on kaupalla sesonkiaikaa, eikä itse tarvitse lomista haaveillakaan, mutta näistä työreissuista pyrin ottamaan irti huvin ja hyödyn. Mies ja lapset viettävät kesälomaa ja lähdimmekin koko perhe Helsinkiin. Eka päivä oli mun vapaapäivä ja ajatuksena oli vain nautiskella kaupungin tunnelmasta ja käydä hyvin syömässä. Suuntasimme Hietalahteen. Piipahdimme kauppahallissa ja nautimme maittavan lounaan Le Marchen terassilla. Oli niin kuuma, että ei paljon muuta jaksanut kuin istuskella ja katsoa ohikulkevia ihmisiä.

Iltapäivällä saimme idean lähteä lautalla Suomenlinnaan. Se olikin loistava siirto!! Moni muukin oli löytänyt tiensä sinne, ihmisiä oli paljon liikkeellä, mutta ei tungokseen asti.

Ai että, oli ihmisen hyvä olla. Näkymä puun alla makoillessamme oli tämä, ja mereltä kävi mukava vilvoittava tuuli.

Bye bye Suomenlinna.

Seuraavana päivänä olikin sitten töiden aika. Marc O`Polon showroom sijaitsee Kalasatamassa. Sinne on keskustasta näppärintä mennä metrolla.

Kalasatamassa Yrittäjätalon naapurissa on valtavat rakennusprojektit käynnissä, siihen valmistuu uusi kauppakeskus Redi. Välillä sitä kyllä ihmettelee, mistä näihin kaikkiin valtaviin kauppakeskuksiin riittää maksavia asiakkaita...

Marc O`Pololla on tosi kivat ja viihtyisät tilat Yrittäjätalossa. Mallistot saa hyvin esille, ja näin niistä on helppo poimia juuri ne omille asiakkaille parhaimmat jutut.

Nyt ostettiin siis kevään 2019 malliston ensimmäistä pätkää naisille ja miehille, joka toimitetaan tammi- helmi- maaliskuussa. Aivan mielettömän ihania juttuja taas tulossa, Marc O`Polo ei kyllä petä koskaan!! Denimiä, raikasta raitaa, ihania printtejä, sinistä, valkoista, oranssia, keltaista.... Just love it!!

Oltiin Aninan kanssa tehokkaita, vaikkakin lämpötila showroomilla oli varmaan 30 astetta. Saatiin mallistot hyvissä ajoin käytyä läpi ja tilaukset sisään. Sitten huhuilemaan, missä muu perhe hengailee...

Vielä hieman chillailua kaupungilla ja lasi kuohuvaa. Näin kesällä on ihan kiva ajella kotiin myöhemminkin kun on valoisaa. Parin päivän irtiotto arkirutiineista -vaikkakin osittain työn merkeissä, on niinkuin olisi ollut pidemmälläkin lomalla. Kiva palata taas Kauttualle omalle kaupalle!!

Kaikki blogit