EBBA & LORENTZ blogi by:

Ninni

Kevätuutta miehille

April 13, 2020

Kevätuutta miehille

Ebba & Lorentzista löytyy vaatteita myös miehille. Tänä keväänä meille saapui uusi italialainen brändi YesZee. Hinta/laatusuhde on todellakin kohdillaan. Kiva nuorekas merkki. YesZeeltä löytyy mallisto myös naisille mutta nyt keskitytään miesten vaatteisiin.  

Paita 59€ YesZee, farkut 99,95 MAC

Kauluspaitoja YesZeeltä saapui useampaa eri printtiä. Paidat ovat sopivan pituisia myös farkkujen päällä pidettäviksi. Helmat pyöristetty ja kivat yksityiskohdat tuovat ilmettä. Toimii rennosti farkkujen kanssa ja miksei myös pukupaitoina.

Hauska Vespa-paita 59€, puuvilla/elastaani
Paita 69€ 100% puuvilla
Huppari 99€

YesZeeltä saapui myös kivoja T-paitoja. Tässä niistä muutama esittelyssä.

T-paita 23€ 100% puuvilla
T-paita 23€ 100% puuvilla

PBO:lta saapui kivat pellavapaidat kahdessa eri värissä. Toinen beige ja toinen siniseen taittuva, tosi hyvät hillityt sävyt. Pellava on luonnonmateriaali joka tuntuu miellyttävältä iholla, helteellä mukavan vilpoinen ja kylmällä taas mukavan lämmin. Nykyään pellava ei enää ole ihan niin rypistyväinenkään kuin joskus muinoin ja toki pieni ryppyisyys kuuluu pellavan luonteeseen. Pellava on myös ekologinen valinta, sillä sen viljely sitoo ilmasta hiilidioksidipäästöjä.

Myös Marc O`Pololta saapui ihanan pehmeä vaaleansininen pellavapaita 114,95

Kokodenim on tällä hetkellä trendikästä. Farkut, farkkutakki tai -paita....Farkku kyllä tuntuu olevan tavalla tai toisella aina muodissa ja se istuu helposti jokaisen vaatekaappiin. Tässä todella pehmeä ja joustava farkkutakki Marc O`Pololta 159,95€ Tervetuloa tutustumaan kevään uutuuksiin, pieni päivitys vaatekaappiin piristää aina!

Kaikki blogit