EBBA & LORENTZ blogi by:

Ninni

IHANA VÄRIKÄS KESÄMUOTI

May 29, 2018

IHANA VÄRIKÄS KESÄMUOTI

VÄRIT

Tänä kesänä on mallistoissa väriä enemmän kuin aikoihin. Kirkkaat perusvärit keltainen, punainen ja sininen, sekä niiden lisäksi vihreän eri sävyt ja kirkas oranssi näkyvät vahvasti tämän kesän vaatemuodissa. Nyt todellakin saa iloitella värien kanssa!! Pastellisävyjäkään ei tänä vuonna unohdeta, niille löytyy aina vahva kannattajajoukkonsa. On siis aivan yhtä muodikasta pukeutua vaaleanpunaiseen tai -siniseen, sekä laventelin sävyyn, Kokovalkoinen -look on myös todella raikas ja tyylikäs tämän hetken trendeistä. Näistä jokainen varmasti löytää oman suosikkinsa.

Pastellisävyinen Maria Bellentanin pitkä paitis 138€

PRINTIT, RAIDAT, RUUDUT...

60-lukua huokuvat printit, värikkäät kukkakuviot, pilkut sekä ruudut näkyvät vahvasti katukuvassa. Pystyraidat ovat myös tulleet vaakaraitojen lisäksi. Näitä voi myös villisti yhdistellä keskenään, näin saat luotua mielenkiintoisia yhdistelmiä. Vain luovuus on rajana....ANNA PALAA!!

Liu Jon kukkaprintti löytyy paitana, housuina ja mekkona.
Rue de Femmen kukkaprintti. Housut 99€ paita lyhythihaisena 69€

Maria Bellentanin kepeä pallopaitis 109€

RÖYHELÖT NYÖRIT JA RYPYTYKSET

Röyhelöt ja rypytykset kuuluvat ehdottomasti tähän kauteen. Röyhelö esim. hameen helmassa on supertrendikästä! Oi ihana 80-luku<3 Nyöritykset paidan hihoissa ja housujen lahkeissa näkyvät myös tämän hetken trendeissä. Puhvihihat paitoihin ovat tulleet taas muistuttamaan olemassaolostaan.

Liu Jon röyhelöhame 179€, toppi 119€, MACin farkut 109,95€
PBO:n silkkipaita nyöreillä 139€

KERROSPUKEUTUMINEN

Kerrospukeutumalla saat vaatteistasi vielä monikäyttöisempiä. Mekon alle voi pukea housut tai pitkähihaisen paidan, päälle jakun tai farkkutakin. Jakun alta voi paidan helma vapaasti näkyä... Tässäkin vain rohkeutta peliin!

YHDISTELE ROHKEASTI

Yhdistelemällä eri tyylejä keskenään saat myös pukeutumiseesi vaihtelua. Rockimpaan farkkuun yhdistät esim. romanttista pitsiä. "Vastakohdat täydentävät toisinaan" -ajatus pätee myös muodissa.

Tänä kesänä voit siis pukeutua hyvinkin rohkeasti ja värikkäästi -mukavuus kuitenkin edellä. Materiaaleihin ja laatuun kannattaa panostaa, laadukas vaate näyttää aina hyvältä pesusta toiseen Tärkeintä on viihtyä vaatteessa, jonka päällesi puet. Se näkyy myös ulospäin. Välillä kannattaa kuitenkin hieman tulla pois sieltä omalta mukavuusalueltaan -se saattaa yllättää POSITIIVISESTI!!

Kaikki blogit