EBBA & LORENTZ blogi by:

Ninni

#fuckcorona

March 31, 2020

#fuckcorona

Blogikirjoitteluni on ollu pitkän aikaa aivan jäissä, pahoittelut siitä! Ajatuksena oli kirjoittaa näihin aikoihin kevään uutuuksista ja trendeistä, mutta nyt on päälimmäisenä ollut mielessä korona ja sen vaikutukset omaan elämään. Kaupan pyörittämiseen on pitänyt keksiä ihan uusia tapoja toimia. Huoli tulevaisuudesta on nyt todellinen. Muotialalla ollaan eletty murroksen aikaa jo pitkään ja pienet kivijalkaliikkeet ovat olleet melkoisessa puristuksessa jo ennen koronaakin. Omalta kohdaltani voin sanoa että koko viime vuosi on ollut melkoisen haastava ja odotukset keväästä oli korkealla. Yleensä kevät viimeistään tuo mukanaan kaupankäynnin piristymisen. Aurinko ja lisääntyvä valo saa ihmiset päivittämään vaatekaappiaan. Kevät on yleensä juhlavaatteiden sesonkiaikaa. Tästä keväästä ja kesästä tulee nyt ihan erilainen....

Kaikesta huolimatta haluan palvella teitä tänäkin keväänä parhaalla mahdollisella tavalla. Hyödynnän nyt kevään ja kesän ajan tätä nettisivujeni blogiosiota esittelemällä teille kevään uutuuksia, ottakaa siis sivut seurantaan! Laitan kuvia myös Facebookiin ja Intsagramiin säännöllisesti. Jos kaipaat jotain tiettyä vaatekaappiin, laita ihmeessä viestiä. Lähetän kuvia tai järjestetään sulle oma ostoshetki täällä kaupalla. Älä epäröi kysyä!

Verkkokauppaa Ebba & Lorentzilla ei valitettavasti ole, mutta kaikki tuotteet toimitamme lähiseudulla kotiovelle ja kauemmas postitamme. Maksun voit suorittaa tilille.

Lahjakortti on mainio tapa ilahduttaa ystävää ja tukea pienyrittäjää tällä hetkellä. Laita viestiä niin toimitamme lahjakortin toivomaasi osoitteeseen. Maksun voi suorittaa tilille.

Marc O`Polon neuletakki 189,95 ja paita 69,95
Marc O`Polo farkkutakki 159,95 Yes Zee huppari 59€

Ebba & Lorentz avoinna normaalisti, ainakin toistaiseksi. Myymälässä paljon kevään uutuuksia naisille ja miehille. Poiketessasi olet todennäköisesti ainoa asiakas. Desinfioimme huolellisesti ovenkahvat, pinnat, maksupäätteen ym, jotta asiointisi meillä olisi mahdollisimman riskitön. Mutta palvelen sinua siis enemmän kuin mielelläni myös etänä.

Haluan ajatella positiivisesti, tästä varmasti selvitään -yhdessä!! Te kaikki asiakkaat olette todella tärkeitä, nyt ja jatkossakin. Olette mahtavasti lähteneet tukemaan kaikkia pieniä yrityksiä, iso kiitos siitä! Uskon ja toivon että tästäkin kaikesta seuraa loppujen lopuksi jotain hyvää! Tämän jälkeen arvostus omaa ja läheisten terveyttä kohtaan kasvaa. Samoin arvostus omaa työtä ja paikkakunnan palveluja kohtaan. On ollut ilo huomata miten tämä on lisännyt ihmisten yhteisöllisyyttä, tätä taistelua käydään nyt kaikki yhdessä. Itsekeskeinen ajattelu on väistynyt, ainakin hetkeksi. Kait me ihmiset tarvitaan tämänkaltainen ravistus välillä. Positiivisin mielin kuitenkin eteenpäin, päivä kerrallaan. Yritetään pysyä terveenä -se on pääasia!!

Kaikki blogit